Grafiek2022 – grafiektriënnale

Grafiek2022 – grafiektriënnale

Hilda neemt op twee plaatsen deel aan de GRAFIEKTRIENNALE in de maanden september, oktober en november georganiseerd door de initiatiefnemer Stichting Grafein onder auspiciën van het Grafiekplatform, de vereniging voor hedendaagse grafische kunst.  Thema van deze 4e editie is ‘Ontmoeten’. Musea, galeries, kunstenaars, grafische werkplaatsen en verzamelaars organiseren een diversiteit aan exposities, workshops, lezingen, demonstraties en projecten door het hele land.
In dit kader organiseert Hilda zelf een open atelier en expositie van eigen werk in haar ‘pop-up’ Galerie Älegria en neemt deel aan DE PRENT – SLEUTEL VOOR EIGENTIJDSE GRAFIEK.

Detailinformatie:

  • De prent – Sleutel voor eigentijdse grafiek

Deze expositie vindt plaats in Museum ’t Oude Slot, Hemelrijken 6, 5502 HM in Veldhoven in de periode van 9 september t/m 27 november. De openingstijden zijn woensdag t/m zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

    • Solo-expositie Hilda Boer

Deze expositie en de demonstraties vinden plaats in haar Galerie Älegria, Dr Zamenhoflaan 295 7522 KT in Enschede. De openingstijden zijn op de eerste zaterdag- en zondagmiddagen in september, oktober ennovem van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Comments are closed.