NIEUWS

Dutch Graphic Art Award

Hilda heeft de 3e prijs bij de eerste verkiezing voor de Dutch Graphic Art Award van de Stichting Jakunst gewonnen! Er waren een kleine 100 deelnemers waarvan er 36 met het ‘Certificaat van Waardering’ een eervolle vermelding gekregen hebben. Daarvan werden er tien genomineerd voor de Award. De genomineerden moesten elk drie werken naar Jakunst brengen in Raamsdonkveer waar een deskundige jury ernaar heeft gekeken om de drie winnaars te selecteren. Op de grote Nationale Kunstdagen beurs in Gorinchem op 18 en 19 november is het werk van de drie winnaars te zien geweest terwijl er nog een publicatie volgt in het landelijk kunsttijdschrift Kunstenaar Magazine (10.000 abonnees) en een in een boekje met het werk van de tien genomineerden. Hieronder de drie lino’s waarmee Hilda de 3e prijs veroverde.

Grafiek2022 – grafiektriënnale

Hilda neemt op twee plaatsen deel aan de GRAFIEKTRIENNALE in de maanden september, oktober en november georganiseerd door de initiatiefnemer Stichting Grafein onder auspiciën van het Grafiekplatform, de vereniging voor hedendaagse grafische kunst.
In dit kader organiseert Hilda zelf een open atelier en expositie van eigen werk in haar ‘pop-up’ Galerie Älegria en neemt deel aan DE PRENT – SLEUTEL VOOR EIGENTIJDSE GRAFIEK.

Detailinformatie: zie link

Zt Kunstcollectief Jubileumexpositie 15 jaar

Op 26 en 27 maart 2022 doet Hilda mee aan deze expositie. Als een van de oprichters 15 jaar geleden gaf zij graag gehoor aan de speciale uitnodiging hiervoor.