De Maand van de Grafiek!!!

In het kader van De Maand Van De Grafiek van de V.O.G. (Vereniging voor Originele Grafiek) doe ik op nogal wat plaatsen mee met mijn grafische werk. Informatie over deze Grafiekmaand is te vinden op de website van deze manifestatie.

Op 140 locaties, musea, galeries, werkplaatsen, etc. worden exposities, workshops, en lezingen georganiseerd in het hele land in het kader van de maand van de grafiek in oktober. Zelf doe ik mee met de volgende exposities:

  • Tijdens Art The Hague, van 5 t/m 9 oktober, met de speciale ledententoonstelling van het V.O.G. met als titel BLAUWDRUK. BLAUWDRUK is een grote presentatie van wel liefst 150 werken, alle in blauwen gedrukt en in het formaat van 50 x 50 cm. Deze werken worden als een groot Gesammtkunstwerk gepresenteerd. Ik doe mee met het maximum van twee werken.

    Hierbij de link voor een impressie van BLAUWDRUK!!!

  • Mijn werk is ook te zien in Enschede bij Galerie Print Art van 1 t/m 31 oktober. Galerie Print Art heeft gedurende 5 jaar een kunstkalender geproduceerd met twaalf originele prenten. Een daarvan is van mij. Nu worden alle deelnemende kunstenaars nogmaals en in een overzicht getoond.
  • Verder In Apeldoorn in de Loolaan Galerie op 15 en 16 en op 22 en 23 oktober. Ik doe mee met vier werken. Nieuw!  De uitnodiging is hier te downloaden.
  • In Amsterdam in het House of Arts and Crafts bij de “Verbinding”, een uitwisselingstentoonstelling met Braziliaanse kunstenaars van 18 t/m 30 oktober. Na deze expo gaat het werk naar Brazilie.
  • Verder doe ik mee in Huissen van 21 t/m 23 oktober tijdens de Grafiekmanifestatie Linge W’art in het Grafisch Atelier aldaar.
  • Als laatste heeft Galerie/kunstuitleen Art Partner in Cuijk werk van mij in stock en dit werk wordt tijdens de Maand van de Grafiek speciaal onder de aandacht gebracht.

Comments are closed.