Maand van de Grafiek

Grafische kunst leeft!
Na het succes van “De Buitenkans” in 2006 presenteert Museum Nagele met Else van Luin met trots “De Tweede Buitenkans”. Aanleiding is de eerste “de Maand van de Grafiek”. Museum Nagele is één van de locaties waar een grote overzichts- tentoonstelling is te zien. Zevenenveertig toonaangevende professionele grafische kunstenaars – waaronder Hilda Boer – en negen getalenteerde cursisten van Else van Luin tonen ruim 180 prenten. Deze bieden een zeer breed overzicht van alle mogelijke technieken, ook experimentele. Er is zowel prachtig figuratief als abstract werk van zeer hoge kwaliteit te zien.
Graag tot ziens in Museum Nagele!
Museum Nagele
Ring 23
8308 AL NAGELE
www.museumnagele.nl

Art Partner Kunstuitleen
Ook in het kader van “de Maand van de Grafiek” is werk van Hilda te zien bij Art Partner Kunstuitleen in de vestigingen Oss en Cuijk.
Voor meer informatie zie: www.artpartner.nlIn het kader van de “Maand van de Grafiek” worden overal in het land grafiektentoonstellingen gehouden. Ik doe mee in het museum Nagele met 3 werken en een speciaal hiervoor gemaakte prent voor verloting . Te zien van 1 september tot en met 24 november. Meer info op maandvandegrafiek.nl en www.museumnagele.nl

Comments are closed.